"Benzinli Fiyatına Dizel Linea"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - Fiat Türkiye, kompakt sedan sınıfında Türkiye'nin en çok tercih edilen model ailesi olarak ön plana çıkan Fiat Linea'nın 1.3 litre 95 HP'lik Multijet motorlu versiyonunda geçerli satış kampanyasını başlattı.
 
Fiat Türkiye açıklamasına göre, 31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak "Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea" sloganlı kampanya kapsamında 1.4 litre 77 HP benzinli ve 1.3 litre 95 HP dizel motorlu Fiat Linea versiyonlarının fiyatları birbirlerine eşitlenerek hem küçük hem kompakt sedan müşterilerine yönelik bir avantaj sağlanıyor.
 
"Benzinliden Daha Pahalı Dizel" algısını değiştiren kampanya çerçevesinde Actual, Active Plus ve Via donanımlı Fiat Linea Classic'in 1.3 litre 95 HP'lik Multijet motorlu versiyonlarını 1.4 litre benzinli Fiat Linea Classic fiyatına satın alma imkanı sunuluyor. Bununla birlikte Easy donanımlı Yeni Fiat Linea'nın 1.3 litre 95 HP'lik versiyonlarına da yine 1.4 litre benzinli Yeni Fiat Linea fiyatına sahip olabilme imkanı sağlanıyor.
 
Koç Fiat Kredi çatısı altında yer alan Fiat Finans aracılığıyla ise 20 bin liraya 2 yıl vade ve yüzde 0 faiz imkanıyla kredili satın alma kolaylıkları da yine aynı kampanya kapsamında müşterilere sunuluyor.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir