"En büyük sorun Gökçek'in yönetim anlayışı"

Yavaş, seçimlerden sonra Ankara'nın ilçelerindeki projelerin yarım kalacağı iddialarına ilişkin, "Size sözümdür, daha fazlasını yapacağım. Benim hiçbir şeyi yıkmaya niyetim yok" açıklamasında bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA  - CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre, Yavaş, Çubuk'ta düzenlenen mitingde projelerini anlattı. 

30 Mart'ta yapılacak seçimlerin özellikle Ankaralılar ve Ankara'nın ilçeleri için yüz yılın fırsatı olduğunu belirten Yavaş, Ankara'nın en büyük sorununun "Melih Gökçek'in yönetim anlayışı" olduğunu savundu. 

Yavaş, "Ankara'nın da en büyük projesi Melih Gökçek yönetiminden kurtulma projesi" olduğunu iddia ederek, şunları kaydetti: 

"Kirli siyaset dedik ya, Mansur Yavaş seçilirse Çubuk'taki üniversiteyi kapatır, Mansur Yavaş seçilirse Akyurt projesi kalır diyorlar. Size sözümdür, daha fazlasını yapacağım. Benim hiçbir şeyi yıkmaya niyetim yok. Ben gönülleri yapmaya geliyorum. Belediye başkanının seçildikten sonra rozeti olmaz. Herkesin belediye başkanı olur. Seçildikten sonra benim partim Ankara olacak, Çubuk olacak, Bala olacak, Şereflikoçhisar olacak, Kalecik olacak." 

Yavaş, belediyenin alımlarının Ankaradışından gerçekleştirildiğini ileri sürerek, bunun yerine Gimat'tan, sitelerden, Ankara'nın köylüsünden alışveriş yapılması gerektiğini bildirdi. 

Çubuk Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Yavaş, artık bütün yetkinin büyükşehir belediye başkanında.olduğunu ve köylerin isimleri değiştirilmeden mahalle yapılacağını ifade etti.