"Sağlık dönüşümü Türkiye'nin yüz akıdır"

Bülent Arınç,"Sağlık alanındaki dönüşüm, Türkiye'nin yüz akıdır. Artık bugün hem devlet hastanelerimiz hem de özel hastanelerimiz kalite noktasında birbirleriyle yarışıyorlar" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, sağlık alanındaki dönüşümün Türkiye'nin yüz akı olduğunu, bugün hem devlet hastanelerinin hem de özel hastanelerin kalite noktasında birbirleriyle yarıştığını bildirdi.

Alanya ilçesinde bazı ziyaretlerde bulunmak için Antalya'ya gelen Başbakan Yardımcısı Arınç, Antalya Havalimanı'nda Vali Sebahattin Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve daire müdürleri tarafından karşılandı.

İlk olarak Kepez ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce temel atma törenine katıldığı Özel OFM Hastanesini ziyaret eden Arınç, Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Osman Tarık Özçelik'ten hastane hakkında bilgi aldı. Hastaları da ziyaret eden Arınç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanya'daki yakınları tarafından Antalya'ya kazandırılan bu hastanenin temelini, yaklaşık 2 yıl önce kendisinin attığını ve bir yıl önce de hastanenin faaliyete geçtiğini anlattı.

Hastanenin bugünkü durumunu merak ettiği için ziyaret ettiğini belirten Arınç, "Sanıyorum Antalya'ya yakışan, güzel bir hastane oldu. Sağlık alanındaki dönüşüm Türkiye'nin yüz akıdır. Artık bugün hem devlet hastanelerimiz hem de özel hastanelerimiz kalite noktasında birbirleriyle yarışıyorlar. OFM de Antalya'daki mevcut hastaneler içerisinde gerçekten güzel bir hastane olmuş" diye konuştu. 

Arınç daha sonra Kepez ilçesindeki Özel Memorial Hastanesi'nde tedavi gören Galip Hasan Kuşçuoğlu'nu da ziyaret etti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir