"Teröre fırsat verilmeyecek"

Cumhurbaşkanı Gül, 56 ilden 261 şehit yakını ve gaziye Dolmabahçe Sarayı'nda iftar yemeği verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Devletimiz, milletimiz teröre asla fırsat vermeyecektir. Türkiye'nin birliği, bütünlüğü, esenliği, halkımızın geleceği için ne gerekirse onu yapmaya bütün gücümüzle devam edeceğiz." dedi.
Cumhurbaşkanı Gül, 56 ilden 261 şehit yakını ve gaziye Dolmabahçe Sarayı'nda iftar yemeği verdi.
Cumhurbaşkanı Gül, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, bu göreve geldikten sonra ilk kez 2007'de başlattıkları iftar geleneğinin bugün 4'üncüsünün gerçekleştirildiğini belirterek, daha öncekileri Ankara Çankaya'da yaptıklarını, bugün de şehit yakını ve gazileri tarihi Dolmabahçe Sarayı'na davet ettiklerini kaydetti. 
İftar yemeğine katılan şehit yakını ve gazilere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Gül, şöyle devam etti: 
"Şehitlerine, gazilerine sahip çıkmayan milletten iş gelmez. O milletin geleceğinde iş yoktur. Onun için biz şehitlerimize, gazilerimize daima sahip çıkacağız ve onları baş tacı edeceğiz. Onlar bulundukları beldenin, mahallenin, şehrin en onurlu insanlarıdır. Ve bunu da fiiliyatla hepsine göstereceğiz. Şehitlerimize rahmet diliyorum, gazilerimize şifa diliyorum.  
Bu mübarek ramazan ayında ümit ederim ki yanlışa sapanlar, yanlış içinde olanlar, kardeşlerinin kanlarına girenler, onlar da yanlış yolda olduklarını hatırlarlar, düşünürler ve bu yanlışlardan vazgeçerler. Devletimiz, milletimiz teröre asla fırsat vermeyecektir. Türkiye'nin birliği, bütünlüğü, esenliği, halkımızın geleceği için ne gerekirse onu yapmaya bütün gücümüzle devam edeceğiz."
Bu konularda ilginizi çekebilir