"Türkiye'ye Değer" markası ödül aldı

Türk Telekom, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) Magellan Silver Award'da Toplum İlişkileri kategorisinde ödül aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom, iletişim kampanyaları alanında önde gelen ödül organizasyonlarından olan, ABD merkezli League of American Communications Professionals/Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) Magellan Silver Award'a Toplum İlişkileri kategorisinde, şirketin tüm sosyal sorumluluk projelerini tek çatı altında toplayan "Türkiye'ye Değer" markası ile layık görüldü.

Türk Telekom'un yazılı açıklamasına göre proje, LACP Magellan Ödülleri kapsamında ayrıca, jüri üyelerinden 100 üzerinden 97 puan alarak, "2010 yılında tüm dünyada gerçekleştirilen en başarılı 50 iletişim projesi" arasında gösterildi.

Türk Telekom, Türkiye'ye Değer çatı markası altında "Türk Telekom Okulları", "Türk Telekom İnternet Evleri", "Türk Telekom Spor Okulları", "Çocuklara Vitamin" ve "e-fatura Ormanları" gibi ulusal çaptaki sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, 82 il müdürlüğünde 100'den fazla yerel çalışmayı da yürütüyor.

Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Bozkurt, ödüle ilişkin değerlendirmesinde, Türkiye'ye Değer markasının ABD'de elde ettiği başarıdan mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"2010 yılında 'Bir fark yaratsak yeter, Türkiye'ye Değer' diyerek yarattığımız markamız Türkiye'ye Değer'in uluslararası alanda ödül alması nedeniyle mutluyuz. Türkiye'ye Değer bizim için, tüm çalışanlarımızın desteği ve emeği ile hayat bulması nedeniyle çok değerli. Projemizin sloganı tüm yöneticilerimizin katkısıyla belirlendi, logosu oy birliği ile oluşturuldu. Türkiye'ye Değer ile bugüne kadar eğitimden spora ve çevreye kadar birçok alanda ülkemiz için değer yarattık. Son dönemde uluslararası alanda art arda aldığımız ödüllere bir yenisini eklemenin gururunu yaşıyoruz."

LACP Başkanı Christine Kennedy de, "Bu yıl Magellan ödüllerine 8 ülkeden 375'i aşkın başvuru gerçekleşti. Yoğun bir rekabetin yaşandığı tüm başvurular arasında Türk Telekom özellikle dikkat çekiciydi. Proje gerek mesajlarının anlaşılırlığı ve yarattığı etki, gerekse uygulama açısından olağanüstü bir başarıya sahip" yorumunu yaptı.

Bu konularda ilginizi çekebilir