Renault'dan ticari araçlara servis fırsatı

Renault ticari araç sahiplerinin araçlarını baştan aşağı yenilemeleri için Fix Servis Paketlerinde yüzde 20 indirim sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Renault, ticari araç sahiplerinin araçlarını sezona hazırlamak, yolcu ve yük taşıma amacıyla kullanılan araçlarını daha güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlamak için "Ticari Araç Servis Aksiyonu" gerçekleştiriyor.

Renault'dan yapılan açıklamada, Renault ticari araç sahiplerinin araçlarını baştan aşağı yenilemeleri için büyük bir fırsat olan  kampanyada, Fix Servis Paketlerinde yüzde 20 indirim sunulduğu belirtildi.

Renault'un, 16 Ağustos–4 Eylül 2010 tarihlerinde, ticari araç sahiplerinin araçlarını sezona hazırlamak, yolcu ve yük taşıma amacıyla kullanılan araçlarını daha güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlamak için  "Ticari Araç Servis Aksiyonu" gerçekleştirdiği ifade edilen açıklamada, kampanya kapsamında Elf motor yağlarında yüzde 20 indirimin, Bonus, Maximum ve Worldcard'a 6 taksitin ve 1.5 dizel araçların motor parçalarında ise yüzde 60'a varan indirimli fiyatların sunulduğu bildirildi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir