Rıdvan serbest

Dilmen soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Hakan Karaali'ye ifade verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - İstanbul başta olmak üzere 4 ilde bir suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden ayrıldı.

Dilmen'in, soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hakan Karaali'ye ifade verdiği belirtildi.

Ölmez: Rıdvan yanlış arkadaş kurbanı

Rıdvan Dilmen'in avukatı Dilmen'in diğer avukatı Serdar Ölmez Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'nden ayrılırken basın mensuplarının soruları üzerine, müvekkilinin yanlış arkadaş tanımanın kurbanı olduğunu söyledi.

Avukat Ölmez, yanlış kişilerle arkadaşlık kurduğu için mağdur olduğunu ifade ettiği  müvekkilinin, kimseyi dinletme gibi bir olayı bulunmadığını belirterek, "Dosyada Rıdvan Dilmen ile alakalı kesinlikle bir telefon dinlemesi yok. Değil Tanju, hiç kimseyle ilgili dosyada telefon dinlemesi yok. Birileri tarafından kullanılmak istenmesi, bu işlerden anlamaması nedeniyle bir mağduriyet söz konusu. Bilinçli olarak yapılan bir şey yok" diye konuştu.

Dilmen'in avukatı Emin Canacankatan, müvekkilinin bir yanlış algılama sonucunda gözaltına alındığını söyledi. Basın mensuplarının "Pişman mısınız?" sorusuna ise Dilmen, "Ben serbest kaldım arkadaşlar" diyerek arabasıyla uzaklaştı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir