Sabancı Holding'de yeni atamalar

Şirketin Mali İşler ve Finansman Daire Başkanlığı'na, Finansman Direktörlüğü'ne ve Mali İşler Direktörlüğü'ne atamalar yapıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sabancı Holding A.Ş, 12 Mayıs 2010 tarihi itibari ile Mali İşler ve Finansman Daire Başkanlığı görevine Levent Demirağ'ın, Finansman Direktörlüğü'ne Tülin Oğur'un, Mali İşler Direktörlüğü'ne Şerafettin Karakış'ın atandığını bildirdi.

Sabancı Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, Sabancı Holding Mali İşler ve Finansman Daire Başkanı olarak görev yapan Mevlüt Aydemir'in, Çalışma ve Yaş Sınırı Yönetmeliği çerçevesinde 11 Mayıs 2010 tarihi itibariyle görevinden ayrıldığı duyuruldu. Açıklamada, şöyle denildi:

''12 Mayıs 2010 tarihi itibari ile Mali İşler ve Finansman Daire Başkanlığı görevine Levent Demirağ, Finansman Direktörlüğü'ne Tülin Oğur, Mali İşler Direktörlüğü'ne Şerafettin Karakış atanmıştır.

Aynı dairede Mali İşler Direktörü olarak görev yapan Mehmet Bingöl, Vergi ve Mali Mevzuat Danışmanı göreviyle Akbank T.A.Ş'ye atanmıştır.''

 

Bu konularda ilginizi çekebilir