Şanlıurfa'da 5 araç kundaklandı

Park halindeki 5 araç sabaha karşı kimliği belirlenemeyen kişilerce üzerine tiner dökülerek ateşe verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da, Şehitlik Mahallesi Meteoroloji Caddesi'nde bir apartmanın önünde park halinde bulunan 4 otomobil ile Yenişehir Mahallesi'nde bir öğrenci servis aracı, saat 04.30 sıralarında kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce üzerine tiner dökülerek ateşe verildi.

Araç sahipleri ve olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, can kaybı yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından araçlar, otoparklara çekildi.

Yangında otomobili zarar gören İbrahim Ş, kimseyle husumetinin bulunmadığını belirterek, "Küçük patlama sesleriyle uyandım. Apartmanın önündeki araçlarımızın yandığını fark ettim. Birkaç kişi kaçıyordu. Polis ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla yangın söndürüldü"dedi.

Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Diyarbakır'da molotofkokteylili saldırı

Ayrıca Diyarbakır'da kimliği belirsiz kişilerce bir banka şubesi ile bir otomobile molotofkokteyli atıldı. Alınan bilgiye göre, dün gece Melikahmet Caddesi'ndeki bir banka şubesine kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atıldı. Yüzleri kapalı oldukları belirlenen kişiler, etrafta bulanan çöpleri de yola dökerek barikat oluşturduktan sonra kaçtı.

Öte yandan, Kaynartepe Mahallesi 202. Sokak içerisindeki bir otomobile de kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli atıldı. Yanan araç vatandaşlar tarafından güçlükle söndürülürken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Olaylarla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.