Şekerbank pazara bereket getirecek

Şekerbank pazar esnafına "Pazara Bereket Paketi" ile esnafın günlük kazancı sigortalanıyor aynı zamanda Nakit Taşıma Hizmeti sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Şekerbank, pazarcıların ihtiyaçlarınına özel "Pazara Bereket Paketi" ürününü sunuyor.

Bankanın yazılı açıklamasına göre, pazar esnafının geç vakitlere kadar çalıştığından ve yüksek tutarlarda nakit para taşıdığından hareketle, paket kapsamında kapkaça karşı özel sigorta bulunuyor. Paketten yararlanan pazarcılar, istedikleri takdirde, sigorta kapsamına tezgahlarından alışveriş yapan müşterilerini dahil edebiliyor.

Aylık ücret ödemeden POS makinesi kullanımının yer aldığı pakette, esnafın günlük kazancının, "güvenli şekilde" alınıp hesaplarına yatırılmasını sağlayan Nakit Taşıma Hizmeti sunuluyor.

24 aya kadar vadeyle sunulan 30 bin liraya kadar kredi seçenekleri, ticari taşıt kredisi de paket içinde bulunurken, esnafa bireysel emeklilik sistemine katılma olanağı sunan Üreten Emeklilik ve çek defteri gibi ürünler sağlanıyor.

Bankanın "Pazara Bereket Paketi"ni hedef kitlesine anlatmak amacıyla başladığı "Pazara Bereket Saha Etkinlikleri" kapsamında İstanbul ve Afyon'dan yola çıkacak özel araçlar, 1 ay süre ile Anadolu illerinde semt pazarlarını ziyaret edecek ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Şekerbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, pazarcılığın Türkiye ekonomisi açısından önem taşıyan bir esnaf kolu olduğunu kaydederek, şöyle dedi:

"Semt pazarlarında tezgahı olan ve Pazarcılar Odasına kayıtlı pazar esnafı, yoğun emek sarfedip, ciddi iş hacmi üreten ve önemli hizmet sunan bir iş kolunun üyeleridir. Bu iş kolunun, finans sisteminin desteğinden bugüne dek yeterince yararlanamadığını gözlemliyoruz. Şekerbank olarak, Anadolu Bankacılığı misyonumuz çerçevesinde bankacılık hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaya önem veriyor ve üreten kesimlere desteğimizi daha geniş bir tabana yayıyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir