Şekerbank'tan esnafa özel kredi kampanyası

Esnaf ve küçük işletmelerin 10.000 TL'ye kadar olan kredi talepleri için, 24 aya kadar vade ile aylık yüzde 0.58 oranında faiz uygulanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Şekerbank, 58. kuruluş yıl dönümü kapsamında, esnaf ve küçük işletmeler için özel bir kredi kampanyası başlattı.

Şekerbank'tan yapılan açıklamaya göre, esnaf ve küçük işletmelerin finansman ihtiyaçlarını uygun faiz koşulları ve uzun vadelerde karşılamayı hedefleyen kampanya, 12 Ekim 31 Ekim 2011 tarihleri arasında devam edecek.

Kampanya kapsamında, esnaf ve küçük işletmelerin 10.000 TL'ye kadar olan kredi talepleri için, 24 aya kadar vade ile aylık yüzde 0.58 oranında faiz uygulanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, bundan 58 yıl önce, 12 Ekim 1953'te, Anadolulu girişimcilerin, çiftçilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Şekerbank'ın, bugün, yüzde 62'si Anadolu'da olan 266 şubesi, güçlü mali yapısı ve uluslararası marka bilinirliği ile üreten Türkiye'ye, ekonominin gerçek kahramanlarına güç vermeye devam ettiğini kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir