Shell'de 'farkı yaratan' Kayseri oldu

Dünya çapında uygulanan 'Farkı Yaratan İnsandır' maratonunda şampiyon Türkiye'den Kayseri oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Shell'in dünya çapında uygulanan "Farkı Yaratan İnsandır" maratonunda, şampiyon Türkiye'den çıktı.

Shell tarafından global ölçekte 60 ülkeden 14 bin istasyonun katılımıyla gerçekleştirilen ve hizmet kalitesini esas alan uluslararası 'Farkı Yaratan İnsandır' programında, Shell & Turcas Kayseri Sompet bayisi, dünya birincisi oldu.

Shell'in 2006 yılından bu yana her sene düzenlediği "Farkı Yaratan İnsandır" programı, dünya genelinde Shell istasyonları arasında müşteriye sunulan hizmet ve servis kalitesiyle ilgili en iyi uygulamaları ödüllendirmeyi ve gelişimi teşvik etmeyi amaçlıyor.

Kayseri Sompet akaryakıt istasyonu, "Farkı Yaratan İnsandır" programı kapsamında 2009 yılında yapılan değerlendirmede her kriterde yüz tam puan aldı.  Kayseri Sompet akaryakıt istasyonu, kendi kategorisinde dünyanın "En İyi İstasyon"u seçildi.

Shell & Turcas Petrol A.Ş. İcra Kurulu Başkanı George Spanoudis, uygulamadan dünya birincisinin Türkiye'den çıkmasına çok sevindiklerini belirtti. Spanoudis, konuşmasına şöyle devam etti:

"Türkiye, bu seneki birincilikle, global ölçekte mükemmeli yakaladığını, insana en yüksek değeri verdiğini ve hizmet kalitesini doruğa taşıdığını gösterdi. Başta Sompet bayisi Suat Somyürek ve ekibi olmak üzere tüm Shell & Turcas ailesini kutluyorum ve yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum."

Shell & Turcas Petrol Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir konuyla ilgili yaptığı açıklamada elde edilen dünya birinciliğinin Türk insanının uluslararası ölçekte rekabete girdiğinde, özverili ekip çalışması ve deneyimiyle en iyisini başarabildiğinin de mükemmel bir örneği olduğunu ifade etti.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir