Sıcaklıklarda değişiklik yok

Türkiye geneli sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmezken, bazı bölgelere buzlanma ve sis uyarısı yapıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Türkiye’de sıcaklık mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgâr ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Bazı illerde hava durumu

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu. (0)

İstanbul: Parçalı bulutlu. (12)

İzmir: Az bulutlu. (14)

Adana: Parçalı ve az bulutlu. (19)

Antalya: Parçalı ve az bulutlu. (18)

Samsun: Parçalı bulutlu. (13)

Erzurum: Parçalı bulutlu. (-4)

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu. (12)

Bölgelerde hava durumu 

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bölge genelinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, Rize ve Artvin çevreleri aralıklarla yağışlı geçecek. Yağışlar kıyılarda yağmur, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin kuzeydoğusu ise yer yer çok bulutlu geçecek. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte bölgenin doğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.