Sky Airlines iç hat uçuşlarına başladı

Sky Airlines, İstanbul-Antalya, Antalya-Ankara, Antalya-İzmir seferleriyle iç hat uçuşlarına başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sky Airlines'ın, İstanbul-Antalya, Antalya-Ankara, Antalya-İzmir seferleriyle iç hat uçuşlarına başladığı bildirildi.

Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, yaptığı yazılı açıklamada, bu sabah saat 07.00'de başlayan ve İstanbul-Antalya, Antalya-Ankara, Antalya-İzmir arasında eş zamanlı 3 uçuşla birlikte iç hat yolcularının Sky konforuyla tanıştığını belirtti.

Haftanın 7 günü, 7 şehir arası çapraz uçuşlar yapılacağını bildiren Görgülü, yaz sezonunda 7 noktaya 10 destinasyon daha eklemeyi hedeflediklerini kaydetti.

Görgülü, 2011 yılında 20 bin saatin üzerinde uçarak, 1 milyon yolcuya ulaşmayı amaçladıklarını belirterek, ilk uçuşta Sky Airlines'ı seçen yolculara teşekkür etti.

Antalya merkezli Sky Airlines, ilk etapta operasyonlarına, Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasındaki tarifeli uçuşlarla başladı. İstanbul uçuşları için Sabiha Gökçen Havalimanı kullanılıyor.

Sky Airlines'ın, yolcularına "rötarsız yolculuk" sunmak amacıyla 17 uçaklık filosundan 4 uçağı sadece tarifeli iç hat uçuşları için ayırdığı vurgulandı. Tümü Boeing 737-400 serisinden olan uçaklarda, yolcuların konforlu bir oturma düzenine sahip olmaları için 170 olan koltuk sayısı 162'ye düşürülerek koltuk ve diz mesafeleri artırıldı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir