Şubat ihracatı Denizli'den duyurulacak

Şubat ayı ihracat rakamları 1 Martta açıklanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DENİZLİ  - Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, şubat ayı ihracat rakamlarının Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla Denizli'de açıklanacağını bildirdi.

Kocasert, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye ihracatının yaklaşık yüzde 2'sinin Denizli'den yapıldığını kaydetti. Denizli'nin en çok ihracat yapan iller sıralamasında 8. sırada yer aldığını hatırlatan Kocasert, şunları kaydetti:

"Denizli'nin Türkiye ekonomisindeki yeri büyük önem arz etmektedir. Geleneksel olarak her ay Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından ülke geneli ihracat rakamları farklı illerden açıklanmaktadır. TİM Yönetim Kurulu'nun almış olduğu karar gereğince, 1 Martta ihracat rakamları Denizli'de birliğimiz ev sahipliğinde DENİB Konferans Salonu'nda yapılacak basın toplantısı ile ülke geneline duyurulacaktır."

Kocasert, ayrıca, ihracatçı birlikleri tarafından gerçekleştirilen "İhracatın Yıldızları 2010 Ödül Töreni ve Gala Yemeği"nin de 28 Şubat'ta Denizli'de yapılacağını açıkladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir