TEB KOBİ Akedemi mükemmellik ödülü aldı

TEB KOBİ Akademi ile KOBİ müşteri hizmetleri kategorisinde "mükemmellik ödülü" kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Ekonomi Bankası (TEB), dünya finans sektöründe inovatif projeleri desteklemek amacıyla 2000 yılından bu yana düzenlenen Financial World Innovation Ödülleri kapsamında TEB KOBİ Akademi ile KOBİ müşteri hizmetleri kategorisinde "mükemmellik ödülü" kazandı.

Bankanın yazılı açıklamasına göre, KOBİ'leri global rekabete hazırlamak amacıyla hayata geçirilen TEB KOBİ Akademi Kurumsal Gelişim Eğitimi kapsamında, mevcut durum ve geleceğe yönelik strateji seçenekleri, işletmelerin ekonomik dalgalanmalara dayanıklılığı gibi konular uzmanlarla birlikte ele alınıyor.

TEB Ticari ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, TEB KOBİ bankacılığı yaklaşımlarını, finansal-ticari ilişkinin ötesine taşımak amacıyla 'KOBİ'lerin finansal ve finansal olmayan ihtiyaçlarını belirlediklerini, bu temel ihtiyaçlardan yola çıkarak 'KOBİ'lerin danışmanı' olma görevini üstlendiklerini, bu çerçevede KOBİ'leri dünya ölçeğinde rekabete hazırlayabilmek için TEB KOBİ Akademi projesini hayata geçirdiklerini anlattı.

TEB KOBİ Akademi'nin, düzenlenen her ilde ilgiyle karşılandığını ifade eden Boz, "KOBİ'lerin rekabet gücünü artırabilmek için TEB KOBİ Akademi'de bilgiyi TEB farkı ile sunuyoruz. Bugüne kadar 31 ilde 7 bin 500 KOBİ'ye bu toplantılarla ulaştık. Eğitimlerimizin KOBİ'lerimize katma değer sağladığına inanıyoruz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir