Telekom, 'cep arama' kampanyasını uzattı

'Cebi Aramanın En Ucuz Yolu' kampanyası Eylül ayı sonuna kadar uzatıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Türk Telekom, "Cebi Aramanın En Ucuz Yolu" kampanyasını Eylül ayı sonuna kadar uzattığını bildirdi.
Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, kampanya kapsamında Ev Avantaj tarifelerinden yararlanan Türk Telekom müşterilerinin, gün boyunca GSM yönüne yaptıkları tüm aramaların, operatör ayrımı olmaksızın, tüm vergiler dahil dakikası 6,5 kuruş olarak ücretlendirildiği vurgulanarak, Böylece tek arama bazında evden cebi aramanın cepten cebi aramaktan daha ucuza geldiği ifade edildi.
Ev Avantaj müşterilerine, herhangi bir başvuru şartı olmayan kampanyanın 30 Eylül 2010 tarihine kadar geçerli olacağı hatırlatıldı.
Kampanyaya ilişkin değerlendirmede bulunan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Ev Avantaj tarifesine sahip müşterilere sunulan kampanya ile toplam iletişim harcamalarında tasarruf imkanı getirdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:
"Artık tüm aile bireyleri GSM operatörlerinin paket bedellerini ödemek zorunda kalmadan ev telefonundan cep telefonlarını ucuza arama fırsatını yakalıyor. Cep telefonu faturaları ile aile bireylerinin cebinden tek tek, önemli miktarlarda bedeller harcanıyor. Artık bu kampanyalarımızla tek arama bazında baktığınız zaman evden cebi aramak cepten cebi aramaktan daha ucuza geliyor. Yoğun ilgi nedeniyle kampanyamızın süresini Eylül ayı sonuna kadar uzattık. Türk Telekom olarak müşterilerimize değer katan kampanyalarımızı sürdüreceğiz."
Bu konularda ilginizi çekebilir