Telekom ödüllleri topladı

Türk Telekom, Golden World Awards 2011'de, "Ev Gibisi Yok" konsepti ve "Ev Avantaj Tarifeleri" için yapılan iletişim çalışmalarıyla üç ödül birden aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom, Uluslararası Halkla İlişkiler Birliğinin (IPRA) Altın Küre 2011 Ödüllerinde (Golden World Awards 2011), "Ev Gibisi Yok" konsepti ve "Ev Avantaj Tarifeleri" için yapılan iletişim çalışmalarıyla üç ödül birden aldı.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, "Mevcut Hizmetlerin Tüketici İletişimi" kategorisinde Ev Gibisi Yok kampanyası ile ödül alan Türk Telekom, "İtibar ve Marka Yönetimi" kategorisinde ise Ev Avantaj ile ödül kazandı.

Bu iki kategorinin yanı sıra "Yaratıcılık" kategorisinde Türk Telekom'a özel ödülü getiren kampanya ise yine Ev Gibisi Yok oldu.

Altın Küre 2011 ödülleri, 21 Ekim 2011'de İstanbul'da düzenlenecek törenle verilecek.

Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Bozkurt da konuya ilişkin değerlendirmesinde, Türkiye'de yakınsama teknolojilerinin gelişimine öncülük ederek, müşterilere katma değerli ürün ve hizmetler sunduklarını, bu hizmetleri tanıtmak için yaptıkları iletişim çalışmalarıyla, 50 ülkeden projelerin değerlendirildiği IPRA Golden World Awards 2011'da üç ödül birden aldıklarını bildirdi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir