Telekom'a uluslararası yatırımcılardan iki ödül

TT, IR Global Rankings Ödüllerinde, "En İyi Yatırımcı İlişkileri Programı" ve "En İyi Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi" ödüllerini aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Türk Telekom, IR Global Rankings Ödüllerinde, "Avrupa kıtasında yatırımcıların tercihi" kategorisinde "En İyi Yatırımcı İlişkileri Programı" ve "En İyi Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi" ödüllerine değer görüldü.
Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, Türk Telekom'un bu yıl 12'incisi düzenlenen IR Global Rankings (IRGR) ödüllerinde Avrupa çapında önemli bir başarıya imza attığı belirtildi.
Dünyanın 40'a yakın ülkesinden 503 şirketin değerlendirmeye alındığı çalışmada "Yatırımcıların Tercihi" kategorisinde Türk Telekom'un Avrupa'da En İyi Yatırımcı İlişkileri Programı dalında ödülün sahibi olduğu dile getirilen açıklamada, Türk Telekom Sermaye Piyasaları ve Yatırımcı İlişkileri Direktörü Abdullah Kaya'nın da Avrupa'da En İyi Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi ödülünün sahibi olduğu kaydedildi.
Dünyanın önde gelen yatırımcı ilişkileri ve finansal iletişim danışmanlık şirketlerinden MZ Consulting tarafından düzenlenen ödüle değer görülen kuruluşların, dünyanın en kapsamlı ve tanınmış derecelendirme sistemlerinden birisi olan IR Global Rankings kapsamında, analistler ve sermaye piyasası çalışanlarının oylarıyla doğrudan belirlendiği ifade edildi.
Ödüller için başvuran şirketlerin bölge bazında değerlendirilip derecelendirildiği belirtilen açıklamada, ödüllerin Kuzey Amerika, Avrupa, Latin Amerika, Asya/ Pasifik ve Afrika olmak üzere beş ayrı bölgede dağıtıldığı, oylama sonuçlarının KPMG tarafından denetlendiği bildirildi. 
Bu konularda ilginizi çekebilir