THY, Budapeşte seferlerini artırdı

11 Temmuz itibariyle THY İstanbul-Budapeşte-İstanbul sefer sayısını haftada 10'a çıkardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BUDAPEŞTE - Türk Hava Yolları (THY), İstanbul-Budapeşte-İstanbul sefer sayısını 11 Temmuz itibarıyla haftada 10'a çıkardı.

THY'nin Macaristan Müdürü Levend Arısoy,  yaptığı açıklamada, daha önce haftanın her günü bir kez yapılan İstanbul-Budapeşte-İstanbul seferlerini, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri ikiye çıkardıklarını, böylece haftada 10'a çıkarılan sefer sayısı ile Türkiye'ye gelen Macar turist sayısında büyük artış beklediklerini söyledi.

Yeni uçuş planlarını dün başarıyla gerçekleştirdiklerini açıklayan Levend Arısoy, dünden itibaren uçak saatlerinin de değiştiğini kaydetti. Arısoy, uçağın haftanın her günü İstanbul'dan saat 10.30'da kalkacağını, Budapeşte'den ise saat 12.25 de seferi gerçekleştireceklerini belirtti. Arısoy, pazartesi, çarşamba ve cumartesi günlerinde yeni eklenen seferlerde ise uçağın Budapeşte'den saat 18.45'de kalkacağını, İstanbul'a 21.40'da varacağını ve böylece hem Türkiye'ye giden hem de İstanbul'dan aktarmalı uzak doğuya seyahat edecek olan Macar yolcuların İstanbul'daki bağlantı sürelerinin çok uygun hale geldiğini bildirdi.

Arısoy, yeni düzenlenen tarife yapısı ile birlikte bu hatta yüzde 25 yolcu ve gelir artışı beklediklerini kaydetti

 

Bu konularda ilginizi çekebilir