THY, Musul ve Dammam uçuşlarına başlıyor

İstanbul'dan Musul'a uçuşlar 13 Ekim'de, Dammam'a 18 Ekim'de karşılıklı olarak başlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul'dan Musul (Irak) uçuşları 13 Ekim, Dammam (Suudi Arabistan) uçuşları da 18 Ekim'de karşılıklı olarak başlayacak.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY, Bağdat, Basra, Erbil, Necef ve Süleymaniye'den sonra Irak'ta uçuş gerçekleştirdiği 6'ncı şehir olacak Musul'a ilk uçuşunu 13 Ekim Perşembe günü gerçekleştirecek. Irak'ın tarihi zenginliklere sahip önemli şehirlerinden biri olan Musul'a seferler, pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün gerçekleşecek.

Uçuş tarifesine göre, İstanbul'dan pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri yerel saatlerle 03.45'de hareket edecek uçak, saat 06.05'te Musul'a varacak.

Haftanın yine aynı günleri Musul'dan yerel saatlerle 07.50'de kalkacak uçak, saat 10.10'da İstanbul'da olacak.

Dammam'a ilk uçuş 18 Ekim'de

Öte yandan, THY, İstanbul-Dammam-İstanbul uçuşlarını, 18 Ekim'de başlatarak, bu hatta, haftada 3 gün sefer düzenleyecek. Dammam, THY'nin Cidde, Riyad ve Medine'den sonra Suudi Arabistan;da uçuş gerçekleştirdiği 4'üncü uçuş noktası olacak.

Uçuş tarifesine göre, İstanbul'dan pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri yerel saatlerle 21.55'te kalkacak uçak, saat 01.45'te Dammam'a inecek. Salı, cuma ve pazar günleri Dammam'dan yerel saatlerle 02.45'te kalkacak uçak, saat 06.45'te İstanbul'da olacak.

41 iç hat, 146 dış hat olmak üzere tüm dünyada 187 şehre uçuş düzenlemekte olan THY, Ekim ayı içerisinde başlatacağı Musul ve Dammam seferleri ile birlikte 189 noktaya uçuş gerçekleştirecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir