Timur Erk güven tazeledi

Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği'nin mevcut başkanı Timur Erk, yapılan genel kurul ile tekrar başkan seçilerek güven tazeledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği Başkanlığı'na yeniden Timur Erk seçildi. 2000 yılından bu yana (TKSD) Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği Başkanlığını yürüten Timur Erk, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul ile yeniden başkan oldu. 

Timur Erk’in yeni dönemde de başkanlığını sürdüreceği Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği (TKSD) yönetim kurulu ise; Özalp Erkey (Başkan Vekili), Deteks -  Şahit Kanuni (Sayman),  Çukurova -  Engin Denizmen, Pharmavision - Ünsal Hekiman  , Aksa - Mustafa Yılmaz,  Petkim - Sadettin Korkut –, BASF - Selçuk Denizligil,  Henkel -  Hasan Alemdar, Polisan -  Necati Hakoğlu, Soda -  Hidayet Özdemir, Akkim -  Onur Kipri ve Organik Kimya -  Haluk Erceber’den oluştu.

Aynı zamanda TOBB Kimya Sanayi Meclisi Başkanlığı görevini de 7 yıldır sürdüren Timur Erk, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen  ‘TOBB Sektörel Ekonomi Şurasında’  Başbakan Yardımcısı Ali Babacan,  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Kalkınma Bakanı Cevdet  Yılmaz’a sektörün en önemli konuları hakkında bilgiler vererek  destek istedi.   

Kimya Sektörünü temsilen yaptığı görüşmelerde Erk’in gündem maddelerini; GSMH içinde imalat sanayi payının arttırılması için alınması gereken tedbirler, Kimya Sanayi Endüstri Bölgesi (CHEMPORT Projesi), TORYUM rezervlerinin değerlendirilmesi ve METANHİDRAT  (Karadeniz’deki rezervin değerlendirilmesi) konuları yer aldı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir