TMO fındık için iki ihale açtı

TMO Genel Müdürlüğü, toplam 67 bin 500 ton fındığın nakliye ve işlenmesi işlerini yaptıracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü, toplam 67 bin 500 ton fındığın (yüzde 20 ofis opsiyonlu) nakliye ve işlenmesi işlerini yaptırmak üzere ihale açtı.

Buna göre TMO'ya ait 22 bin 500 ton natürel iç fındığın nakliye dahil ham yağa işlenmesi ile 45 bin ton kabuklu fındığın kırma fabrikalarına taşınması ve natürel iç fındığa işlenmesi işi yaptırılacak.

İhale, 15 Ekim 2010 tarihinde saat 14.00 ile 15.00 arasında TMO Genel Müdürlüğünde olacak.

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, TMO Genel Müdürlüğü ile TMO Genel Müdürlüğüne bağlı taşra şube müdürlüklerinden her ihale için ayrı bedel ödeyerek satın alabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü belirtilen ihale saatine kadar TMO Genel Müdürlüğü Haberleşme Şube Müdürlüğüne verilecek.

İhalede 45 bin ton kabuklu fındığın kırma fabrikalarına taşınması ve natürel iç fındığa işlenmesi işi için katılımcılar toplam teklif tutarının yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

22 bin 500 ton natürel fındığın nakliye dahil ham yağa işlenmesi işi ihalesinde 135 bin lira tutarında geçici teminat alınacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir