Toshiba, Tecra serisinin yeni üyelerini görücüye çıkardı

Firma, yeni yüksek performanslı A11, Tecra S11 ve Tecra M11 modelleri iş ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - TNB A.Ş - Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri, desktop yerine kullanılabilecek 'Tecra A11', iş istasyonu benzeri desktop muadili 'Tecra S11' ve taşınabilir iş istasyonu 'Tecra M11' olmak üzere Tecra serisinin üç yeni üyesini tanıttı.

Firmadan yapılan açıklamaya göre yeni modeller; güçlü, güvenilir, kullanımı kolay bir notebook platformu arayan küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİler) ve büyük şirketler için tasarlandı.

Toshiba Bilgisayar Sistemleri TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, 'Bilgisayar alt yapılarından en fazla verimi alabilmek için, hangi büyüklükte olursa olsun  tüm şirketlerin tutarlı ve sağlam olduğu kadar, fiyat-performans açısından da optimum bir platforma ihtiyaçları var. İşte son derece güvenilir ve kullanımı kolay Tecra ürün serisi ile hedeflediğimiz bu.' dedi.

Farklı kullanım senaryolarına göre tasarlandı

Toshiba'nın yeni 15.6'' ekranlı Tecra A11 modeli, tam performans gerektiren iş kullanımı ve desktop bilgisayar yerine kullanmak için ideal. Daha karmaşık yüksek-performans gerektiren grafiklerle çalışanlar için ise, 15.6'' Tecra  S11 modeli harici grafik işlemci ünitesi sunuyor. Üçüncü yeni model, 14'' ekranlı Tecra M11, hem ofislerin de hem de seyahatlerinde aynı cihazı kullanmak isteyen, ancak seyahat esnasında da performanstan ödün vermek istemeyen iş gezginleri için tasarlandı. Toshiba'nın bir araştırmasına göre, sık seyahat eden iş insanlarının %86'sı çok yoğun şekilde notebook kullandıklarını ve yüklü uygulamalar, büyük tablolar, veritabanları veya karmaşık sunumlar üzerinde çalıştıklarını belirttiler.

Bu konularda ilginizi çekebilir