Trabzon'da düğün otobüsü devrildi: 8 ölü

Trabzon'da devrilen otobüste ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybederken 31 kişi de yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TRABZON - Trabzon'da düğün konvoyundaki otobüsün devrildiği kazada 8 kişi öldü, 31 kişi yaralandı.

Merkeze bağlı Doğançay köyü mevkisinde düğün konvoyunda bulunan, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 61 S 0104 plakalı otobüsün dereye yuvarlanması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 31 kişi ise ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazada ölenlerin Abdullah Birinci, Numan ve Murathan Şahin ile Sevim, Aleyna, Ufukhan, Ceylan ve Safiye Değirmenci olduğu bildirildi.

Kazada yaralanan Sabire, Miraç, Ayşe, Kader, Barış, Onur, Hamiye, Fadime, Hüseyin ve Emine Şahin, Havva, Güler, Derya, Nermin, Özlem, Zehra, Ebru, Tuğçe, Gökdeniz, Emirhan, Ümmühan, Zekiye, Ayşe ve Necla Değirmenci, Alican, Emine ve Samiye Bayram, Asiye Levent, Yeşim Yılmaz, Osman Birinci ile İrem Akpınar'ın hastanelerdeki tedavileri sürüyor.

Öte yandan olay yerindeki arama kurtarma çalışmaları tamamlandı. Dereye yuvarlanan otobüs, olay yerine çağrılan vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.

Otobüsün dereden çıkartılmasının ardından, aracın altında kalan olup olmadığının, suyla sürüklenen bulunup bulunmadığının tespiti amacıyla otobüs içinde ve dere yatağında arama yapıldı.

Jandarma, itfaiye ve İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı UMKE ekiplerince yapılan arama sonucunda, olay yerinde ve otobüste ölü ya da yaralıya rastlanmadı.

Bu konularda ilginizi çekebilir