Trafo merkezlerinin işlettirilmesi ihaleye çıktı

TEİAŞ, Şile, Beykoz ve Diliskelesi olmak üzere, 3 adet TM'nin hizmet alımı yolu ile 3'üncü şahıslara, 3 yıl süreyle işlettirilmesi işini ihaleye çıkardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - TEİAŞ 4. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Şile (Teke), Beykoz ve Diliskelesi olmak üzere (TM 12.4.1 grubu), 3 adet TM'nin hizmet alımı yolu ile 3'üncü şahıslara, 3 yıl süreyle işlettirilmesi işini ihaleye çıkardı.

İhale, 2 Aralık 2010 tarihinde saat 14.30'da "açık ihale usulü" ile TEİAŞ 4. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü'nde yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. Firmalar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.

Katılımcılar şartnameyi, Grup Müdürlüğü Satınalma ve Ticaret Şefliğinden bedeli mukabili satın alınabilecek. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 2 Aralık 2010 tarihinde saat 14.30'a kadar Grup Müdürlüğü Muhaberat Servisine götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşmesi düzenlenecek.

Bu arada her grup için verilen teklif ayrı değerlendirileceğinden, iş ekonomik açıdan en avantajlı teklife sahip istekliye ihale edilecek. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir