TTNET'ten doğum günü kampanyası

Beşinci yaşını kutlayan şirket abonelerine 2 ay sınırsız, ücretsiz WİFİ kampanyası başlattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 26 Nisan 2006 tarihinde kurulan şirketin 5 yılda 6 milyondan fazla aboneye ulaştığını belirterek, bugün, 30 milyondan fazla kullanıcının internete TTNET ayrıcalığıyla bağlandığını kaydetti.

Yılmaz, 5. yaşını kutlayan şirketin doğum gününe özel olarak müşterilerine 2 ay boyunca sınırsız ve ücretsiz olacak WiFi kampanyası başlattıklarını belirtti.

Yılmaz, şunları kaydetti:

''Bugün 100 Mbps'lere kadar çıkan internet hızımız ve 6 milyonu aşkın abonemiz bulunuyor. Öte yandan, TTNET üzerinden internet deneyimi yaşayan kullanıcı sayısı ise 30 milyonu aştı. Pek çok ilki hayata geçirerek başarılarla süslediğimiz bu dönemi, yeni bir vizyonla bir adım öteye taşıdık.  Bugün Türkiye'yi sadece internete bağlamakla kalmıyor, müşterilerimizin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek elden karşılama hedefiyle, iletişim teknolojilerinin üç temel bileşeni olan internet, televizyon ve telefonu birlikte sahipleniyoruz'' ifadelerini kullandı.

2 ay boyunca sınırsız internet

TTNET Mobil markası altında 3G mobil internet ve cep telefonu hizmetlerini vermeye başladıklarını, TTNET Müzik, TTNET Oyun servisleriyle eğlence dünyasının başaktörlerinden biri durumuna geldiklerini bildiren Yılmaz, dünyada ''Dörtlü Servis'' olarak tanımlanan, iletişimin ana unsurlarını bir arada ve tek faturada birleştirme dönemini başlattıklarını anımsatarak, yeni dijital yaşamda müşterilere rehberlik etme misyonu ile hareket ettiklerini kaydetti

Tahsin Yılmaz, kampanya ile ilgili ise, ''Sınırsız WiFi kampanyamızla 5. yaşımızın heyecanını müşterilerimizle paylaşmak istedik. Bu kampanya ile müşterilerimiz Türkiye'nin 81 ilindeki binlerce TTNET WiFi noktasından internete özgürce dakika ya da kota sınırlaması olmadan bağlanabilecekler. TTNET olarak 5 yıldır olduğu gibi önümüzdeki nice beş yıllarda da müşterilerimize yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceğiz'' açıklamasını yaptı.

 26 Nisan'da başlatılan 5. Yıl WiFi Kampanyası, haziran ayı sonuna kadar sürecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir