Türk futbolu THY ile uçuyor

THY ile Türkiye Futbol Federasyonu ana sponsorluk anlaşmasını 2 yıl uzattı. Topçu, "2 yıl içinde 9 milyon TL civarında katkı yapacağız" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile ana sponsorluk anlaşmasını 2 yıl daha uzattı.

Swissotel'de gerçekleştirilen organizasyonda, THY ile TFF arasındaki ana sponsorluk anlaşması, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile TFF Başkanı Mahmut Özgener arasında imzalandı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, firma olarak sporun yüksek tempolu mücadelesi ile THY markasını özdeşleştirmek istediklerini vurgularken, TFF'ye sponsorluk anlaşması çerçevesinde ciddi bir katkı vereceklerini dile getirdi.

Türkiye'de 5 şampiyon takımın ulaşım sponsoru olduklarını, Avrupa'da ise Manchester United, Barcelona ve Shakhtar Donetsk takımlarının sponsoru olmakla beraber, Basketbol Avrupa Ligi'ne de (Euroleague) isimlerini verdiklerini aktaran Topçu, şöyle konuştu:

"Ülkemiz sporunun ana destekçilerinden biri duruma geldik. Bireysel alanda sporcularımıza destek veriyoruz. (A) Milli Futbol ve Basketbol Takımları ile artık bütünleştik. TFF ile aramızdaki ana sponsorluk anlaşmamızı yeniliyoruz. Artık kapsamımız daha geniş. 3. Lig'e kadar tüm kulüplerimizi kanatlarımız altına alıyoruz. Milli takımlarımızdan hiçbir kaynağı esirgemiyoruz. Şu anda yaptığımız gibi, daha önce yaptığımız gibi, gelecekte de daha çok şey yapmak istiyoruz. TFF'ye 2 yıl içinde 9 milyon TL civarında bir katkı yapacağız."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir