Türk Telekom, 'Tatlıya Bağlayalım'ı güncelledi

Kampanyaya katılan müşteriler, borçları için yüzde 100 faiz indirimi ve faturasız gecikme bedeli alınmaması gibi olanaklardan da faydalanabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom, müşterilerinin geçmiş yıllara ait borçlarının tahsiline yönelik "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasının kapsamını güncelledi.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, şirket, birikmiş borçları dolayısıyla abonelikleri iptal edilen müşterilerini "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasından yararlanmaya çağırırken, kampanyaya katılan müşterilerin borçları için yüzde 100 faiz indirimi ve faturasız gecikme bedeli alınmaması gibi olanaklardan da faydalanacağı bildirildi.

Açıklamada, Türk Telekom'un müşterilerinin geçmiş yıllara ait borçlarının tahsiline yönelik kampanyanın kapsamını güncelleyerek, birikmiş borcu olan müşterilerine ödeme kolaylığı sunmaya devam ettiği, 31 Mart 2011 tarihinden önce abonelikleri iptal edilen müşterilerin Türk Telekom ofis ya da bayileri ile PTT ofislerine başvurarak, "Tatlıya Bağlayalım" kampanyası çerçevesinde sağlanan ödeme koşullarıyla borçlarını anlaşmalı bankaların kredi kartları ile taksitlendirerek kapatabilecekleri ve yeniden sabit hat sahibi olabilecekleri kaydedildi.

Kampanyadan, daha önceki kampanyalardan borçlarının taksitlendirmesi devam eden müşterilerin de yararlanabilecekleri, borcunu ödeyen Türk Telekom müşterilerinin yeni sabit telefon hattı taleplerinin de ücretsiz olarak karşılanacağı belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir