Türk Telekom, Almanya'yı Türkiye'ye sınırsız bağlıyor

Alman telekom şirketi Hansanet ile yapılan işbirliğiyle "Bizim Aile" ürünü hazırlandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom, önde gelen telekomünikasyon şirketi Telefonica'nın iştiraki O2 bünyesindeki Hansanet ile yaptığı ortak çalışma kapsamında Almanya'da yaşayan Türk vatandaşları ve Almanya'da yakınları olan Türk Telekom müşterileri için "Bizim Aile" adı verilen bir ürün hazırladı.

Almanya'da yaşayan yaklaşık 3 milyon Türk'ün yararlanabildiği ve Almanya-Türkiye arası aramalarda çeşitli olanaklar sunan "Bizim Aile" servisiyle, Almanya-Türkiye arasında belirlenen numaraları "bedava" arama olanağı bulunuyor. Bizim Aile müşterileri, Türk Telekom abonelerine ait sabit hatlara sınırsız arama yapabiliyor ve seçtikleri 3 Türk Telekom numarasından "ücretsiz" ve "sınırsız" olarak aranabiliyor.

Hansenet işbirliğiyle Almanya'da sunulan tarife ile, Türkiye-Almanya arası "ücretsiz" ve "sınırsız" arama olanağının yanı sıra, Türk Telekom Grubu şirketlerinden Sebit'in geliştirdiği eğitim portalı VİTAMİN ve grup teknoloji şirketlerinden Sobee'nin online oyun portalı I Can Football ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir