Türk Telekom kampanya uzattı

Türk Telekom'un akşam 7'den sabah 7'ye bedava konuşma fırsatı sunulan kampanyası, yoğun ilgi nedeniyle temmuz ayı sonuna kadar uzatıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Türk Telekom, 7'den 7'ye Bedava Kampanyası ile ev telefonundan akşamdan sabaha kadar bedava konuşturmaya devam edeceğini belirterek,  kampanyadan temmuz ayı süresince de yararlanılabileceğini bildirdi.

Telekom'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, akşam 7'den sabah 7'ye bedava konuşma fırsatı sunulan "7'den 7'ye Bedava" kampanyası, yoğun ilgi nedeniyle temmuz ayı sonuna kadar uzatıldı.

Açıklamada, 7'den 7'ye Bedava Kampanyasında Türk Telekom müşterilerinin, sabit hatlarından akşam 7'den sabah 7'ye kadar yaptıkları şehir içi ve şehirler arası aramalar için herhangi bir ücret ödemedikleri vurgulanarak, kampanyada 3 bin dakikalık adil kullanım limitinin uygulandığı kaydedildi.

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, yaptığı değerlendirmede, 7'den 7'ye bedava kampanyasının süresini müşterilerinin yoğun ilgisi üzerine uzatma kararı aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Müşterilerimize katma değerli hizmet ve ürünlerimizin yanı sıra, düzenlediğimiz kampanyalarla en ucuz arama ücretlerini sunarak, iletişim giderlerinden tasarruf sağlamalarını amaçlıyoruz. 7'den 7'ye bedava kampanyası da müşterilerimizden yoğun ilgi gördü. Türk Telekom'un avantajlar dünyasından daha fazla müşterimizin yararlanmasını sağlamak amacıyla, kampanyamızın süresini temmuz ayı sonuna kadar uzattık. Böylelikle müşterilerimizin daha uzun bir dönemde bedava görüşme yapabilmesinin önünü açtık. Hayata değer katan kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir