Türk Telekom ve Microsoft işbirliği sürüyor

Türk Telekom, Microsoft Office Ev ve İş 2010'un ardından, Windows 7 Home Premium ürününü müşterilerine sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA – Türk Telekom, Microsoft Türkiye işbirliği ile Microsoft Office Ev ve İş 2010'un ardından, Windows 7 Home Premium ürününü müşterilerine sunuyor. Türk Telekom müşterileri Windows 7 Home Premium ürününe, faturalarına yansıtılacak 24 ve 36 aylık taksitler ve avantajlı fiyatlarla sahip olabilecekler.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Telekom ve Microsoft Türkiye işbirliği ile hayata geçirilen avantajlı proje yeni bir ürünle devam ediyor. İşbirliği kapsamında Microsoft Office Ev ve İş 2010'un ardından Windows 7 Home Premium ürünü de Türk Telekom faturalarına yansıtılacak 24 ve 36 aylık taksit seçenekleri ile satışa sunuluyor.

Türk Telekom müşterilerinin bu kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom bayi ve Ofislerine uğramaları veya KOBİ Satış Kanalı bayilerinin kendilerini ziyaret etmesi yeterli olacak. Türk Telekom müşterileri Microsoft Windows 7 Home Premium ürününe, faturalarına yansıtılacak 6.99 TL x 36 ay veya 9.99 TL x 24 ay taksitlerle sahip olabilecek.

Kampanyadan yararlanarak Microsoft Windows 7 Home Premium sahibi olacak Türk Telekom müşterilerine ayrıca Wirofon Outlook Eklentisi ve Kobi-Soft Müşteri Takip Sistemi yazılımlarını içeren Ek Uygulamalar CD'si yine Microsoft Office Ev ve İş 2010 kampanyasında olduğu gibi hediye olarak verilecek.

Wirofon Outlook Eklentisi

Wirofon için, Microsoft Windows 7 Home Premium'da yer alan ve iletişim ile ilgili özellikleri çok geliştirilmiş olan Outlook 2010 içinde, entegre olarak çalışabileceği özel bir eklenti geliştirildi. Wirofon Outlook Eklentisi olarak adlandırılan bu uygulama, Microsoft Outlook'taki irtibat bilgileri ve e-postalar içinde bulunan telefon numaralarının özel olarak algılanmasını sağlayarak, Wirofon istemciden bu telefon numaraları ile kolayca çağrı başlatılmasını sağlıyor.

Üstelik çok yakında Türk Telekom müşterileri Outlook üzerinden e-posta atar gibi SMS atmaya da başlayabilecekler. Bu proje için özel olarak geliştirilen ve hayatı kolaylaştıran bu eklenti, ürünler ile birlikte ücretsiz olarak ayrı bir CD içinde hediye ediliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir