Türk Telekom'a World Finance'dan üç ödül

TT, yılın tam entegre telekom operatörü, sabit hat operatörü ve yılın telekom inovasyonu kategorilerinde ödül aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom, ekonomi dergisi World Finance Magazine'in 2007 yılından bu yana verdiği World Finance ödüllerinde farklı kategorilerde 3 ödül aldı.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, farklı coğrafi bölgeler için verilen 2010 World Finance Magazine ödüllerinde, Türk Telekom'un yılın tam entegre telekom operatörü, sabit hat operatörü ve yılın telekom inovasyonu kategorilerinde ödül aldığı bildirildi.

Türk Telekom Genel Müdürü Kamil Gökhan Bozkurt, teknoloji altyapısına, daha fazla katma değerli ürün ve hizmet sunmak için Ar-Ge faaliyetlerine, marka kimliğine yaptıkları yatırımların sonuçlarını sadece Türkiye'de değil uluslararası alanda da aldıklarını vurgulayarak, "Üç kategoride birden ödül almamız bir tesadüf değil, istikrarlı ve kararlı bir çalışmanın sonucudur. Müşterilerimize değer katmaya odaklanarak insan kaynağından altyapımıza, yenilikçilikten kurumsal kimliğimizi güçlendirmeye uzanan geniş bir alanda yatırımlarımızı sürdüreceğiz" yorumunu yaptı.

World Finance Magazine Editörü Alexander Redcliffe ise telekom ödüllerinin dünya çapında en iyi telekom şirketlerinin belirlenmesi için oluşturulduğunun altını çizerek, "Türk Telekom'un bu yıl ödüllerde elde ettiği başarı mükemmel kurumsal stratejilerinin, Ar-Ge'ye yaptıkları sürekli yatırımların, sahip oldukları yüksek standartlardaki kurumsal yönetişimin bir yansımasıdır" değerlendirmesinde bulundu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir