Turkcell, çiftçiye özel tarife çıkardı

Çiftçi Paketi Tarifesi, özel tarife, servis ve marka işbirlikleri avantajı sağlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell'in, çiftçiler için özel tarife, servis ve marka işbirlikleri avantajı sağlayan Çiftçi Paketi'ni hayata geçirdiği bildirildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Turkcell'in tarım sektörüne büyük yenilik getirecek bir projeyi hayata geçirdiği, Avantajlı Çiftçi Paketi Tarifesi'nin, bölgeye ve ürüne özel 360 derece bilgilendirme, mobil eğitimler ve marka işbirlikleriyle çiftçilerin hayatına değer kattığı belirtildi.

Tarımsal faaliyet gösteren Turkcell'liler için hiçbir koşul ve ücret gerektirmeyen Çiftçi Paketi'ne kayıt olmak için "CIFTCI" yazıp 2222'ye mesaj atmanın yeterli olacağı dile getirilen açıklamada, Turkcell Çiftçi Paketi'ne kayıt olurken kişinin konumunun otomatik belirlenerek özel zirai hava durumu paketinin tanımlandığı kaydedildi.

Açıklamada, Turkcell'in ayrıca, tarımsal gelişime yönelik olarak çiftçilerin profiline uygun, özel olarak hazırlanmış mobil eğitimler ve özel içerikler geliştiren bu ücretsiz hizmetiyle önemli bir projeye daha imza attığı vurgulandı.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, şunları ifade etti:

"Turkcell Çiftçi Paketi'yle mobil teknolojiyi çiftçilerimizin hizmetine sunarak Türk çiftçisinin hayatını kolaylaştırmak ve işini daha iyi yapmasına destek olmak için çalışıyoruz. Bu projeyi, bilgi toplumu olma yolunda önemli bir adım olarak görüyoruz. Turkcell Çiftçi Paketi'yle çiftçimizin veriminin ve bereketinin bol olmasını dilerim."

Turkcell Çiftçi Paketi

Açıklamada verilen bilgiye göre, Turkcell Çiftçi Paketinde, avantajlı Çiftçi Paketi tarifesi, bölgeye ve ürüne özel bilgilendirme, mobil eğitimler ve marka işbirlikleri bulunuyor.

Çiftçi tarifesinden, diğer operatördeki numarasını Turkcell'e taşıyan, yeni bir hat alarak veya mevcut Turkcell hattıyla tarifeden faydalanmak için başvuran tüm bireysel çiftçiler faydalanabilecek.

Tarifeye geçmek isteyen müşterilerin çiftçi olduklarına dair herhangi bir resmi belge ile birlikte Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvuruda bulunmaları yeterli oluyor.

Çiftçi Tarifesi'ndeki aboneler otomatik olarak Çiftçi Paketi'ne üye olarak, konuma özel zirai hava durumu ile "Gidatarim.com" desteğiyle ürüne yönelik bilgi paketine ulaşabilecek.

Ürüne yönelik bilgi paketi kapsamında çiftçilerin çalışma alanları olan tarla bitkileri, meyvecilik, sebzecilik, hayvancılık ve organik tarım konularında kişiye özel ilgili konu başlığında bilgi ve haberler günlük SMS ile iletilecek.

Abonelerin ilgili konu başlığını, tarla bitkileri için "TARLA", meyvecilik için "MEYVE", sebzecilik için "SEBZE", hayvancılık için "HAYVAN", organik tarım için ise "ORGANIK" yazıp 6609'a göndermeleri yeterli olacak.

Çiftçi Paketi'nde, "Gidatarim.com" işbirliğiyle mobil eğitim ve bilgilendirme hizmetlerinin yanı sıra çiftçiye özel avantajlar da yer alıyor. Seramatik ürünlerinde yüzde 20 indirim, ÇalarkenDinlet'ten ücretsiz yerel müzikler ve yakında sürpriz marka işbirlikleriyle desteklenecek yeni avantajlar da çiftçilerin hizmetine sunulacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir