Turkcell FreeMove'a katıldı

Bu sayede, İşTcell'li çokuluslu şirketlerin hizmetlerden çok daha iyi servis entegrasyonu ve çok daha avantajlı fiyatlarla faydalanabileceği kaydedildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, Orange, TeliaSonera, TIM ve T-Mobile'ın kurduğu bir mobil telekomünikasyon ittifakı olan FreeMove İttifakı'na (FreeMove Alliance) katıldı.

Turkcell açıklamasında, FreeMove ile yapılan anlaşmayla, İşTcell'li çokuluslu şirketlerin hizmetlerden çok daha iyi servis entegrasyonu ve çok daha avantajlı fiyatlarla faydalanabileceği kaydedildi. FreeMove Yönetim Kurulu üyesi Claes Bidemar, konuyla ilgili açıklamasında şunları dile getirdi:

"Mobil servislere erişim sağlamamız yönünde Türkiye gibi pazarlardaki kurumsal müşterilerimizden gelen taleplerin arttığını gözlemledik. Bu ortaklık, bu talebi karşılamak için küresel ağımızı genişletme kararlılığımızın göstergesidir. Avrupa’nın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri olarak Türkiye bizim için kilit önem taşıyan bir pazar. Turkcell’in aramıza katılarak ittifakımızın Avrupa;da kendine daha sağlam bir yer edinmesine katkıda bulunmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz."

Turkcell'in Kurumsal Müşteriler Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın ise FreeMove ortaklığına ilişkin görüşlerini şöyle ifade etti:

"FreeMove İttifakı'nın üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu ortaklık bize rakiplerimiz karşısında üstünlük kazandıracak, çünkü artık uluslararası alanda varlığımızı çok daha fazla gösterebilecek ve kurumsal müşterilerimizi İşTcell'in avantajlarından daha çok yararlandırabileceğiz. İttifakın bir parçası olarak bir an önce Orange, TeliaSonera, TIM ve T Mobile ile işbirliğine başlayıp Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde çokuluslu şirketlere daha uygun fiyata daha kaliteli hizmet sunmak istiyoruz."

FreeMove nedir?

Orange, TeliaSonera, TIM (Telecom İtalya Grubu) ve T-Mobile arasında 2003 yılında kurulmuş mobil telekomünikasyon ittifakı olan FreeMove, mobil operatörlerin müşterilerinin mobil servislere karmaşık yöntemlere ihtiyaç duymadan sorunsuz erişebilmesini hedefliyor.

FreeMove halen 33'ü Avrupa'da olmak üzere  toplam 36 ülkede faaliyet gösteriyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir