Turkcell ve Shell'den yeni kampanya

Shell'den 300 liralık yakıt alan Turkcell'liler 10 liralık yakıt kazanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell ve Shell tarafından düzenlenen kampanya kapsamında, Shell Club Smart Card ile kampanyaya üye Shell istasyonlarından toplam 300 lira tutarında yakıt alan Turkcell'liler, 10 liralık yakıt kazanacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 17 Kasım tarihine kadar geçerli olacak yeni kampanyada Shell Club Smart Card ile kampanyaya üye Shell istasyonlarından toplam 300 liralık yakıt alan Turkcell'liler, 10 liralık hediye yakıt alma hakkına sahip olacak. Kampanyadan Shell AutoGas müşterileri de yararlanabilecek.

Kampanya kapsamında ayrıca Turkcell Çiftçi Paketi üyeleri, 500 liralık yakıt alımında 30 liraya varan yakıt kazanacak.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, yaptığı açıklamada, çok kazançlı bir kampanyayı daha Turkcell ve Shell müşterilerinin beğenisine sunduklarını belirterek, şunları ifade etti:

"Bugüne kadar yüz binlerce Turkcell abonesi, Shell ile gerçekleştirdiğimiz çok başarılı kampanyalara katılarak, kazançlı çıktı. Yalnızca son bir yıl içinde Shell işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz kampanyayla müşterilerimize 5 milyon lira değerinde avantaj sağladık. Müşterilerimiz aldıkları kaliteli ve ayrıcalıklı hizmetin yanı sıra güçlerimizi birleştirerek oluşturduğumuz fırsatlardan da çok memnun kalıyorlar. Biz de müşterilerimizin bu memnuniyetini artırmak için tüm Turkcell'lilerin yanı sıra özel odağımız olan tarım segmenti için de geliştirdiğimiz kampanya ile işbirliğimizi güçlendiriyoruz."

Shell&Turcas Pazarlama Direktörü Pınar Mavituna da sektörün iki lider markasının yarattığı sinerjinin tüketicilere uzun dönemli kazanç imkanı sağladığını vurgulayarak, "Başarıyla sürdürdüğümüz işbirliği çerçevesinde 4 yıl içinde konuşma dakikaları, özel katalog hediyeleri ve bedava akaryakıt dağıttık. Shell&Turcas olarak, müşterilerimize en kaliteli hizmet ve ürünleri sunmanın yanı sıra cazip fırsatlar yaratmayı da görev sayıyoruz. Turkcell ve Shell işbirliği her zaman kazandırmaya devam edecek" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir