Turkcell'den Kuruçeşme Arena'da basketbol etkinliği

Salı günü oynanacak Türkiye–Yunanistan maçı için Turkcell Kuruçeşme Arena'yı tribün haline getirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - A Milli Basketbol Takımı'nın yanı sıra Türkiye'de düzenlenen 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'na da ana sponsor olan Turkcell, 31 Ağustosta Ankara'da oynanacak Türkiye-Yunanistan maçı için Turkcell Kuruçeşme Arena'da etkinlik düzenleyecek.

Turkcell'den yapılan açıklamada, 31 Ağustos 2010 Salı günü saat 21.00'de Ankara'da oynanacak Türkiye–Yunanistan maçı için Turkcell'in Kuruçeşme Arena'yı tribün haline getirdiği, binlerce basketbol izleyicisinin, maçı Turkcell Kuruçeşme Arena'ya kurulan tribünden ve yapay çim kaplı zemine yerleştirilecek minderlere uzanarak dev ekranlardan izleyeceği belirtildi.

Açıklamada, dileyen herkesin hiçbir ücret ödemeden katılabileceği etkinlikte, saat 18.00'den itibaren ödüllü yarışmalar ve eğlenceli aktiviteler düzenleneceği, yarışmaların ardından saat 20.00'da müzik grubu Manga'nın sahne alacağı kaydedildi.

Açıklamaya göre, Turkcellliler ayrıca 12 Eylül tarihine dek devam edecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası süresince milli takımın özet maç görüntülerini cepten takip edebilecekler. Ücretsiz Basketbol Paketi'ne üye olan Turkcellliler, SMS'lerle maç sonuçlarını cepten öğrenecekler ve şampiyonayla ilgili önemli gelişmelerden haberdar olacaklar. Turkcelllilerin ücretsiz Basketbol Paketi'ne üye olmak için BASKET yazıp 2222'ye göndermeleri yeterli olacak.

Açıklamada, Turkcell'in, şampiyonaya özel hazırladığı ve 12 Eylüle kadar sürecek SMS yarışması ile de SAMPIYON yazıp 2222'ye gönderen Turkcelllilerin, 1 lira karşılığında mesaj olarak gelen linkteki melodiyi cep telefonlarına indirdiklerinde imzalı forma ve basketbol topu kazanma şansına sahip olacakları belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir