Turkcell'den Ramazan bereketi

Turkcell iki yeni kampanyasıyla Ramazan akşamlarında bedava konuşturuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Turkcell Ramazan ayına yönelik yeni kampanyasını hayata geçirdi. Aylık Nar kampanyasından yararlanan aboneler Ramazan ayı boyunca 22.00–10.00 saatleri arasında Turkcell aboneleriyle bedava konuşma fırsatı yakarlarken,  Süper Paket üyesi faturalı aboneler de 21.00 ile sabah 09.00 saatleri arasında ücretsiz konuşabilecek.

Basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen ve Ramazan'a yönelik kampanya ve yeni ürünler hakkında bilgi veren Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Aylık Nar kampanyasından yararlanan 23 milyon Turkcell Hazır Kart abonesinin Ramazan ayı boyunca 22.00–10.00 saatleri arasında bedava konuşma fırsatını yakalayacağını söyledi. Aylık Nar kampanyasına yeni katılacaklar da bu kampanyadan hemen faydalanabilecekler. Lale Saral Develioğlu, Süper Paket üyesi faturalı abonelerin ise 21.00 ile sabah 09.00 saatleri arasında Ramazan dönemi de dahil ücretsiz konuşma yapabileceklerini kaydetti.

5 bin dakika ücretsiz konuşma

Lale Saral Develioğlu konuyla ilgili olarak şöyle dedi:

"Müşterilerimize Turkcell farkını yaşatmak için en kaliteli iletişimi, hayatlarını kolaylaştıran ve zenginleştiren hizmetleri avantajlı fiyatlarla veriyoruz. Ramazan ayı için özel kampanyamızla müşterilerimize ücretsiz konuşma imkanı ile Ramazan'a özel imsakiye bilgisi, sağlıklı beslenme önerileri, iftar ve sahur menüleri gibi bilgileri ücretsiz ulaştıran servisler sunuyoruz. Ramazan ayına özel avantajlı kampanya ve servislerimizle müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracağımızı düşünüyoruz."

Lale Saral Develioğlu tüm bireysel ön ödemeli hat sahibi Turkcell abonelerinin faydalanabileceği Ramazan Kampanyası'nda, 10 Ağustos- 8 Eylül tarihleri arasında Aylık Nar paketlerinden birini alan Hazır Kart'lıların, 20 TL ya da 40 TL karşılığında 5 katı değerinde TL kazanacaklarını, hem de bayram günleri de dahil olmak üzere 30 gün boyunca 22:00–10:00 saatleri arasında tüm Turkcell'lilerle 5000 dakika boyunca ücretsiz olarak konuşma fırsatını yakalayacaklarını söyledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir