Turkcell'e 'Altın Dünya' ödülü

IPRA, 2009 yılında yürüttüğü 3G lansman kampanyası iletişim çalışmaları dolayısıyla Turkcell'i ödüllendirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, 3G lansmanı sırasında yürüttüğü iletişim çalışmaları ile Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği IPRA tarafından "2010 Altın Dünya Ödülü"ne layık bulundu.

Turkcell açıklamasına göre IPRA, "En İyi Servis Lansmanı" kategorisindeki ödülü, 2009 yılında yürüttüğü 3G lansman kampanyası iletişim çalışmaları dolayısıyla Turkcell'e verdi.

42 ülkeden 352 katılımcının yer aldığı yarışmada Turkcell, 110 finalist ve 30 kategori arasından bu ödüle layık görüldü. Turkcell ödülünü, 5 Kasım 2010 tarihinde Londra'da düzenlenecek törenle alacak.

Turkcell 2008 yılında IPRA'da, "Finansal Servisler ve Yatırımcı İlişkileri" kategorisinde, "Şirket Performansını Değere Çevirme" projesiyle, 2007 yılında ise "Çalışan İlişkileri" kategorisinde "Turkcell Gönüllüleri Hayat Ormanı" projesi lansmanıyla ödül kazanmıştı.

Turkcell Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül Tüzün, konuya ilişkin değerlendirmesinde, dünyanın en önemli halkla ilişkiler ödülüne layık bulunmanın Turkcell için onur verici olduğunu ifade etti.

Turkcell'in 3G'nin hayatı değiştirecek çok önemli bir adım olduğuna inancının tam olduğunu belirten Tüzün, şunları kaydetti:

"Bu nedenle takım arkadaşlarımın can-ı gönülden katkıda bulunduğu, çok yaratıcı fikirlerin çıktığı olağanüstü bir lansman dönemi yaşadık. Lansman öncesinden başlayan bu iletişimin meyvesini, ilk 3 ayda 3 milyon Turkcell 3G müşterisine ulaşarak aldık. 3G iletişiminde fark yaratan çalışmalarımızın, halka ilişkiler alanında dünyanın en saygın kuruluşlarından biri olan IPRA tarafından ödüllendirilmesi, bundan sonraki çalışmalarımız için motivasyon kaynağı olacaktır."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir