Turkcell'e ödül yağdı

Turkcell, Pazarlama Web Sitesi, Finansal Servisler ve Yılın Ürün Geliştirme Takımı kategorilerinde birinci oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Uluslararası iş dünyasının önde gelen ödüllerinden biri olarak görülen International Business Awards'da Turkcell, Pazarlama Web Sitesi, Finansal Servisler ve Yılın Ürün Geliştirme Takımı kategorilerinde birinciliğe layık bulunurken, 10 adet onur ödülü kazandı.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, firmaların yönetim, müşteri hizmetleri, insan kaynakları, pazarlama ve yeni ürün gibi başlıklarda değerlendirildiği International Business Awards'ta 13 ödülün sahibi oldu.

www.turkcell3g.com ile Pazarlama Web Sitesi, Garanti e-trader ile Finansal Servisler ve AdinAction Geliştirme Takımı ile Yılın Ürün Geliştirme Takımı kategorilerinde birincilik kazanan Turkcell, 7 farklı kategoride 10 adet onur ödülü aldı.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, "Avrupa'da Yılın Yöneticisi" dalında onur ödülüne layık bulunurken, "Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi" dalında, Kardelenler ve Gönül Köprüsü projeleri de onur ödülü kazandı.

Yılın Yönetim Takımı kategorisinde, Turkcell Yönetim Takımı, Yılın İletişim Takımı kategorisinde, Turkcell Kurumsal İletişim Takımı, Yılın Pazarlama Kampanyası kategorisinde, Turkcell VINN, Yılın Yeni Servisleri kategorisinde, TıklaKonuş ve Turkcell Konuşanİlan, Yılın Yeni Telekomünikasyon Servisleri kategorisinde Turkcell Mobil Öğrenme ve Turkcell–NTV Haber Paketi onur ödülü aldı.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, öncelikli hedeflerinden birini, "şirketi dünyanın en büyük iletişim ve teknoloji şirketleri arasına taşımak" olarak açıklarken, "İş dünyası alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri tarafından 13 ödüle birden layık bulunduk. Bu ödüller yolumuzda emin adımlarla ilerlediğimizin önemli bir göstergesidir ve Turkcell ailesi için onur vericidir" dedi.

International Business Awards töreni, 27 Eylül'de İstanbul'da gerçekleştirilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir