Turkcell'in İBB Trafik iPhone uygulaması yenilendi

Yeni sürümde, birinci ve ikinci köprüdeki trafik yoğunluğunu uygulama açılır açılmaz görmek mümkün.olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile birlikte geliştirdiği İBB Trafik iPhone uygulamasını yeniledi.

Turkcell tarafından yapılan yazılı açıklamada, yenilenen İBB Trafik uygulaması sayesinde İstanbul trafiğine takılmadan, yol bulmanın artık çok daha kolay olduğu belirtildi.

İBB Trafik iPhone uygulaması sayesinde İstanbullular'ın trafik yoğunluğunu harita ve kameralar üzerinden anında takip edebilecekleri bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yeni sürümde, birinci ve ikinci köprüdeki trafik yoğunluğunu uygulama açılır açılmaz görmek mümkün. İSPARK otopark noktaları, İDO iskeleleri, petrol istasyonlarının konumlarının harita üzerinde listelenmesi de İBB Trafik'in yeni sürümüyle birlikte gelen hayat kolaylaştırıcı özellikler arasında. Dileyen kullanıcılar İBB Trafik üzerinden tek tıkla deniz otobüsü sefer saatlerini de görebiliyor."

İBB Trafik iPhone uygulamasıyla ayrıca hız sensörleri kullanılarak yollardaki ortalama hızlara ulaşılabileceği, farklı noktalardaki 100'den fazla kameradan anında görüntü alınabileceği dile getirilen açıklamada, "Sık kullanılan kameraları 'Favorileriniz'e ekleyebilirsiniz. Lokasyon özelliğini aktif hale getiren iPhone kullanıcıları kendi konumlarını da harita üzerinde otomatik olarak görebiliyor" denildi.

Açıklamada, Turkcell'li olsun olmasın tüm iPhone kullanıcılarının App Store ya da iTunes üzerinden ücretsiz İBB Trafik uygulamasını cep telefonuna yükleyebilecekleri, herhangi bir abonelik bedeli olmayan İBB Trafik'te Turkcell şebekesine bağlanarak kullanılan veri için de ücret alınmadığı ifade edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir