Türkiye'nin en büyük kredi kartı programı, Worldcard oldu

Yapı Kredi Worldcard, Türkiye dahil Avrupa'daki tüm bankalar arasında yapılan değerlendirmede de sekizinci sırada yer aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi Worldcard, The Nilson Report'un Haziran 2010 raporuna göre "Türkiye'nin en büyük kredi kartı programı" oldu.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamada, The Nilson Report'un raporuna göre Türkiye'nin en büyük kredi kartı programı olan Yapı Kredi Worldcard'ın, Türkiye dahil Avrupa'daki tüm bankalar arasında yapılan değerlendirmede de sekizinci sırada yer aldığı belirtildi.

Yapı Kredi Worldcard'ın, kredi kartları işlem hacmi sıralamasında yaklaşık 25 milyar dolar ile Bank of America, La Caxia, BBVA, UBS gibi kendi ülkelerinin önde gelen bankalarını geride bıraktığı kaydedildi.

Yapı Kredi Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer, konuya ilişkin değerlendirmesinde, The Nilson Report raporunun Türkiye'de kredi kartı pazarının lideri olan Yapı Kredi'nin ulaştığı büyüklüğün Avrupa liginde yerini göstermesi bakımından önemli olduğunu vurguladı.

Bankacılık sektöründe rekabetin en yoğun olduğu kredi kartı pazarında World'ün 19 yıldır liderliğini kesintisiz sürdürdüğünün altını çizen Somer, şunları kaydetti:

"Türkiye'de kredi kartı sektörünün öncüsü ve standartlarını belirleyen Yapı Kredi Worldcard olarak, kullanıcılarımıza sunduğumuz ayrıcalıkları zenginleştirerek, müşterimizin memnuniyetini her geçen gün daha da yukarıya taşıyoruz. World'ün geniş platformu bize Türkiye'nin her yerinde, her kesime ulaşma imkanı sağlıyor. Bu başarımızın uluslararası arenada da yansıma bulması bizi ayrıca gururlandırıyor. Önümüzdeki yıllarda sıralamada daha yukarı seviyelere geleceğimize inanıyorum."

Bu konularda ilginizi çekebilir