Türksat, CeBIT'in ana sponsoru oldu

Şirket, bu sene ve 2011'de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nın ana sponsoru olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANKARA - TÜRKSAT A.Ş, CeBIT Bilişim Eurasia 2010 ve 2011'in ana sponsoru olacak.
TÜRKSAT'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 6-10 Ekim 2010 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, bilişim sektörünün önde gelen firmalarını iş dünyasının karar vericileri ve teknoloji meraklıları ile buluşturacak.
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl ve 2011 yılında da CeBIT Bilişim Eurasia'nın ana sponsorluğunu üstlenen ve dünyanın önde gelen uydu operatörlerinden biri olan TÜRKSAT A.Ş, fuarda, uydular üzerinden sağladığı her türlü haberleşme hizmetinin yanı sıra ileri iletişim teknolojilerini yaşamın her alanında etkin kılan dev projelerini katılımcı ve ziyaretçilere sunacak. TÜRKSAT, fuarda 7. salondaki standıyla yer alacak.
Yenilenen yapısıyla kapılarını ziyaretçilere açacak CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda bu yıl "İş Dünyası"  ve "Dijital Yaşam" ana bölümlerinin yanı sıra "Kamu Sektörü" ve "Medya ve Özel Sunumlar" adında iki yeni ana bölüm yer alacak. Katılımcı firmaların, Anadolu ve çevre ülkelerden satın almacılar ve karar vericilerle birebir görüşme yapmasına imkan veren "B2Fair Matchmaking Aktivitesi" de fuarda öne çıkan yeniliklerden olacak.
Yerli ve yabancı iş heyetlerinin en yeni bilişim teknolojileriyle tanışacağı fuarda, CeBIT Bilişim Eurasia'nın TÜRKSAT işbirliğiyle daha da zenginleşen içeriğinin ve farklılaşan yapısının, verimli iş görüşmelerine zemin hazırlaması bekleniyor.
"Broadcast, Cable and Satellite Uluslararası Fuar ve Konferansı" da aynı tarihler arasında fuara paralel olarak düzenlenmeye devam edecek.
CeBIT fuarları geçen yıl 22 ülkeden 1224 katılımcı, 75 ülkeden 146 bin 572 ziyaretçiyi bir araya getirmişti.
Bu konularda ilginizi çekebilir