TÜSİAD, yarın Gül'ü ziyaret edecek

TÜSİAD heyeti, temaslar kapsamında, yeni Yönetim Kurulu'nun gündemini ve 2010 yılı programını aktaracak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner başkanlığındaki TÜSİAD Heyeti yarın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret edecek.

TÜSİAD tarafından yapılan açıklamada, TÜSİAD Yönetim Kurulu'nun Ankara'ya düzenlediği ziyaretlere 24-25 Şubat 2010 tarihlerinde devam edeceği belirtildi.

Açıklamada, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner başkanlığındaki TÜSİAD heyetinin temaslar çerçevesinde yarın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret edeceği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün yanı sıra yarın Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal ile görüşecek olan TÜSİAD heyetinin 25 Şubat Perşembe günü de TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geleceği bildirildi.

Açıklamada, TÜSİAD heyetinin, temaslar kapsamında, yeni Yönetim Kurulu'nun gündemini ve 2010 yılı programını aktaracağı ve gündeme yönelik görüşlerini paylaşacağı ifade edildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir