UNICERA ve KITCHEN WORLD ziyarete açıldı

308 firmanın katıldığı fuarlar, 18 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - UNICERA 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ve KITCHEN WORLD 2012 8. Uluslararası Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarı, 86 bin metrekare alanda 308 firma ve temsilcisiyle ziyaretçilerini bekliyor. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, UNICERA ve KITCHEN WORLD 2012 fuarları, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 308 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla 86 bin metrekare alanda açıldı. Geçen yıl 3 bin 530'u yurt dışından olmak üzere toplam 60 bin 841 kişi tarafından ziyaret edilen fuarlara bu yıl 65 binin üzerinde ziyaretçi katılımı bekleniyor.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından 18 Mart'a kadar sürecek fuarlara, Amerika, Avustralya, İtalya, Fransa, Bulgaristan, Almanya, Polonya, Belçika, Japonya, İspanya, İngiltere, İsviçre, Çin, Tayvan, Fransız Guyanası ve Türkiye olmak üzere 16 ülkeden temsilciler katılıyor. Türkiye ekonomisi için ciddi oranda istihdam sağlayan Türk seramik sektörü, bitmiş ürün ihraç etmenin yanı sıra geliştirdiği tasarımlar ile rekabette de öne geçerek dünya seramik sektöründe söz sahibi olmaya devam ediyor. Mobilya sektörüne ev sahipliği yapan KITCHEN World 2012 Fuarı da bölgenin en büyük ve kapsamlı fuarı konumunda bulunuyor. Türkiye'nin, 75 milyonluk önemli pazar alım gücü, Asya ve Avrupa'nın ortasında yer alması ve mutfak, banyo ve seramik sektörleri açısından üretim kapasitesi UNICERA ve KITCHEN WORLD fuarlarının önemini daha da artırıyor.

"Geçmişten Günümüze Mimari Yolculuk Paneli", "Avrupa'da Sürdürülebilir Mimarlık Sergisi", "Osmanlı'da Gündelik Yaşamda Su Kültürü Sergisi" ve "Çinicilik Geleneksel Sanatlar Sanatkarı Yıldız İbram Workshop uygulamaları" etkinliklerinin de yer alacağı fuarlar 18 Mart pazar gününe kadar sürecek.

(AA)

Bu konularda ilginizi çekebilir