VakıfBank'tan KOBİ'lere kredi kampanyası

Vakıfbank, KOBİ'lere 24 veya 60 ay vadelerle, faizsiz veya masrafsız kredi verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - KOBİ'lere verdiği hizmeti KOBİDOST markasıyla sürdüren VakıfBank, KOBİ'lere yönelik yeni bir kredi kampanyası başlattı.
Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre, Banka, KOBİ'lerin finansman kaynaklarına kolay ve iyi şartlarla ulaşması amacıyla 4 ayrı kredi imkanı sundu.
Faizsiz Kredi ve Masrafsız Kredi ile 3 ay ödemesiz dönem seçeneği sağlayan VakıfBank, Faizsiz Kredi'de vadeyi 24 ay olarak, Masrafsız Kredi'de ise 60 aya kadar olarak belirledi.
VakıfBank, KOBİ'lere yönelik kampanyasından kredi kullanan müşterilerine 3 ay boyunca çeşitli özel avantajlar da uyguluyor. Kredi kullanan KOBİ'lerin tahsile alınan çek masraflarında yüzde 100 ve giden EFT masraflarında yüzde 75 indirim yapılıyor. Ayrıca VakıfBank Çek Karnesi ücretinde 50 yaprakla sınırlı olmak üzere yüzde 100 indirim getiriliyor. Çek işlemlerinde ''sıfır'' masraf sunan VakıfBank, kredi kullanan KOBİ'lerin POS cihazı kullanımlarında, KOBİ'ye özel çalışma şartları ilave taksit imkanları da sağlıyor.
Kampanyadan kredi kullanan müşterilere özel "Ticari Kredi Kartı" kampanyası da düzenleyen VakıfBank, buna göre toplam 2.000 lira ve üzeri harcama yapan kart sahiplerine 50 lira değerinde Worldpuan hediye ediyor. Kart sahibi hedeflenen harcamaya ulaştığı anda hediye Worldpuan yüklemesi kartına yapılıyor. Kredi kullanan KOBİ'ler ayrıca Güneş Sigorta'dan yaptıracakları İşyeri Paket ve Kasko poliçelerinde yüzde 10 indirimden yararlanabiliyor.
Bu konularda ilginizi çekebilir