Yapı Kredi'den KOBİ'lere özel 'Sedir Paketi'

Banka, KOBİ müşterilerine tüm bankacılık ürün ve hizmetlerini bin lirayı aşan indirimlerle sunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi, KOBİ müşterilerinin ihtiyaç duyabilecekleri tüm bankacılık ürün ve hizmetlerini bin lirayı aşan indirimlerle sunan Sedir Paketi'ni çıkardığını duyurdu.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamada, nisan ayında KOBİ'ler için hazırlanan Çam Paketi'nden sonra daha yüksek işlem hacmi gerçekleştiren şirketlere yönelik Sedir Paketi'nin hazırlandığı belirtildi.

Yapı Kredi'nin Sedir Paketiyle 359 lira karşılığında internet ve telefon bankacılığında ücretsiz EFT ve havale, Hesap İşletim Ücreti ve kredi kartı aidatından muafiyet, şubeden ücretsiz EFT, havale ve çek tahsilatı ve Nakit Destek Kredisi'nde özel fiyatlama gibi toplam bin liraya varan avantaj sunduğu kaydedilen açıklamada, paketi satın alanların ayrıca Yapı Kredi Sigorta'dan ücretsiz ferdi kaza sigortası, yuvam ve kasko poliçelerinde özel indirimler gibi pek çok bankacılık dışı ayrıcalıklara da sahip olduğu bildirildi.

Açıklamada, Sedir Paketi'ni satın alan her müşteri için TEMA Vakfı aracılığıyla Yapı Kredi Ormanı'na bir fidan dikildiği de ifade edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir