Yapı Kredi'den yüzde 100 anapara garantili yeni fon

B Tipi yüzde 100 Anapara Garantili Dokuzuncu Alt Fon için 27 Ağustos–2 Eylül 2010 tarihleri arasında talep toplanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi'nin, yatırım dönemi USD/TL kuru değerlerinin, her bir gözlem dönemi başında spot kur seviyesine göre yeniden belirlenecek USD/TL kuru bant aralıkları içinde kalacağı toplam dönem sayısına göre getiri elde etme imkanı sağlayan, yüzde 100 anapara garantili bir fonu daha yatırımcıların hizmetine sunduğu bildirildi.

Yapı Kredi Portföy Yönetimi'nden yapılan açıklamada, B Tipi yüzde 100 Anapara Garantili Dokuzuncu Alt Fon için 27 Ağustos–2 Eylül 2010 tarihleri arasında talep toplanacağı belirtildi.

Açıklamada, yatırım döneminin 3 Eylül 2010'da başlayıp, 11 Mayıs 2011 tarihinde sona ereceği (250 gün) yüzde 100 Anapara Garantili Dokuzuncu Alt Fon'a minimum 5 bin lira ile yatırım yapılabileceği, fona alım başvurularının ise Yapı Kredi şubelerinden gerçekleştirileceği kaydedildi.

Yapı Kredi Portföy Yönetimi Genel Müdürü Gülsevin Yılmaz da, konuya ilişkin değerlendirmesinde, yüzde 100 Anapara Garantili Dokuzuncu Alt Fon'un alternatif yatırım araçlarını kullanarak, portföy çeşitlendirmesi ile mevduat, tahvil ve bono gibi TL bazındaki sabit getirili yatırım araçlarının getirisinden daha yüksek kazanç elde etmek isteyen yatırımcılar için uygun bir yatırım alternatifi olduğunu belirterek, "Yapı Kredi olarak 2010 yılında müşterilerimize yeni fonumuzla beraber yedi farklı anapara garantili yatırım fonu ve bir altın fonu sunmuş bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de başta anapara garantili fonlar olmak üzere yatırımcılarımıza yeni yatırım fonları sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir