Yeni bankacılık yaklaşımını Türkiye'ye duyurdu

Finansbank, “Bizce Mümkün” sloganı ile özetlediği bankacılık yaklaşımı çerçevesinde 'en çok tercih edilen banka' hedefiyle çalışmalarına devam edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Finansbank, Haziran itibari ile yeni bankacılık yaklaşımını Türkiye'ye duyurdu. 2010 yılında 1.3 milyondan fazla yeni müşteri sağlayan banka  “Bizce Mümkün” sloganı ile özetlediği bankacılık yaklaşımı çerçevesinde “Türkiye'nin en çok tercih edilen bankası” hedefiyle çalışmalarına devam edecek.

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk taksitli kredi kartını ve taksitli banka kartını çıkaran, KOBİ'lere Avrupa Yatırım Fonu kefaleti ile kredi sağlayan ilk ve tek banka olan, bireysel müşterilerine standart yatırım araçları dışında günün ihtiyaçlarına uygun “Bugünün Yatırım Araçları”nı sunan, Türkiye'nin kredi kartlarında en yüksek pazar payına sahip üçüncü bankası Finansbank yeni dönemde de, müşterilerinin finansal planlarına ulaşmalarını sağlamak için yeni ürünler sunmaya ve müşterilerinin tüm bankacılık ihtiyaçlarını yüksek hizmet kalitesi ile karşılamaya devam edecek. 

Finansbank'ın “Bizce Mümkün” sloganı ile özetlenen yeni bankacılık anlayışı ile ilgili konuşan Genel Müdür Temel Güzeloğlu şunları söyledi: “Finansbank 17 yıl gibi çok kısa bir süre içinde özel bankalar arasında aktif büyüklüğünde 35'ncilikten 5'nciliğe yükseldi.

Spesifik ürünlere baktığımızda, konut kredilerinde 4., kredi kartı kredilerinde 3., KOBİ'lere kullandırılan taksitli ticari kredilerde ise 4. en büyük özel banka olduğumuzu gururla belirtmek isterim. Yola çıktığımız günden beri, iyi günde de kötü günde de, bireylere ve reel sektöre en fazla destek veren bankalardan biriyiz.

Sadece 2010 yılında 1.3 milyondan fazla yeni müşterimiz bizi bankası olarak seçti.  Müşterilerimizin %90'ına yakınının bizimle çalışmaktan memnun olduğunu görüyoruz. 1 Haziran itibarıyla yeni bankacılık anlayışımızı “Bizce Mümkün” sloganıyla tüm Türkiye'ye ilan ettik. Çok yakın bir süreçte tüm şubelerimizde ve şube dışı kanallarımızda şeffaflık anlayışımızın bir göstergesi olarak “Müşterilerimize Sözümüz” bildirisini yayınlıyor olacağız. Bu bildiride vermiş olduğumuz sözler müşterilerimize taahhütlerimizdir, anayasamızın müşterilerimize yansıyan yüzüdür."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir