Yeni iş kuranlara '6 ay Turkcell'den

Kampanyadan yeni kurumsal faturalı hat alanlar, hattını Turkcell kurumsala taşıyanlar ve bireyselden kurumsala geçenler yararlanabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, yeni iş kuranlara yönelik olarak "6 Ay Bizden" adıyla yeni bir kampanya başlattı.

Turkcell'den yapılan açıklamada, yeni kurumsal hat alarak Turkcell'in dört paketinden birine 24 ay boyunca abone olanların 6 ay paket ücreti ödemeyeceği, ayrıca Turkcell'in kurumsal firmalara yönelik diğer avantajlarından da yararlanacağı belirtildi.

Açıklamada kampanyadan başvuru sırasına göre ilk 100 bin kişinin yararlanacağı ve abonelerin ilk fatura döneminde ve takip eden 6 ay boyunca paket ücreti ödemeyeceği hatırlatıldı.

"İşinize Turkcell Gücü" vizyonuyla her zaman büyük küçük tüm kurumların yanında olduklarına dikkat çeken Turkcell Kurumsal Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, "Türkiye'nin Turkcell'i ve bu ülkenin en çok kurumsal müşteriye sahip mobil operatörü olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için kollarımızı sıvadık. Bu amaçla, yeni iş kuran, işini büyütmek isteyenlere destek olmak için temel iletişim maliyetlerini 6 ay boyunca Turkcell olarak üstleneceğiz. Türkiye'nin en başarılı şirketlerine baktığınızda, her 10 başarılı şirketten 9'unun Turkcell'le çalıştığını, Turkcell'in maliyetleri düşüren, riskleri minimize eden ve gelirleri arttıran çözümlerini kullandıklarını görüyoruz.6 Ay Bizden Kampanyası ile Turkcell'in avantajlarla dolu dünyasına adım atanların da başarılı şirket olma yolunda en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

25 Nisan'dan geçerli

25 Nisan 2011 tarihinden itibaren geçerli olacak "6 Ay Bizden Kampanyası"ndan Turkcell'den yeni kurumsal faturalı hat alan, hattını Turkcell kurumsala taşıyan faturalı hat sahipleri ya da hattını bireyselden kurumsala taşıyanlar yararlanabilecek.

Turkcell'den verilen bilgide 6 Ay Bizden Kampanyası'ndan yararlanmak isteyenlerin seçebileceği paketler arasında yer alan Star Paket dakika hesabı yapmak istemeyenlerin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladığı belirtilerek, Star Paket'in vergiler dahil ayda 79 TL'ye şirket içi 5 bin, Turkcell'lilerle 5 bin, her yöne 3 bin dakika konuşma fırsatı sunduğu kaydedildi. Avantaj Paket'in ise vergiler dahil ayda 60 TL'ye şirket içi bin, Turkcell'lilerle bin, her yöne 500 dakika konuşturduğu, Eko Paket'e abone olanların da vergiler dahil ayda 39 TL'ye şirket içi 500, Turkcell'lilerle 500, her yöne 300 dakika konuşma hakkı elde edeceği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir